12:07 - 12 Nëntor 2022

Edhe pse është larguar disi nga muzika dhe projektet e reja, Jonida Maliqi vazhdon të mbetet një ndër këngëtaret më të njohura dhe aktive në vend.

Për disa kohë ajo u shfaq në ekran si moderatore, ppr së fundmi është në jurinë e “Kënga Magjike”.

Por a e njohët se vajza në fotot e mësipërme është Jonida Malqi. ME siguri jo pasi kanë kaluar 27 vite nga atëherë.

Këngtarja në këto foto është duke performuar në “Festivalin e 33-te Mbarekombetar” në vitin 1995 ku ka qenë 12 vjeç.