15:15 - 11 Maj 2022

Balenciaga ka hedhur një linjë të çudtishme të këpucëve.

Edhe pse janë ‘’krijim i ri’’ ato duken tërësisht të vjetra dhe të shkatërruara.

Dailymail shkruan se shtëpia franceze e modës, e njohur me A-listë si Kim Kardashian dhe Justin Bieber, ka nxjerrë një gamë të re të këpucëve ‘të shkatërruara plotësisht’, të mbuluara me vrima dhe shenja gërvishtjeje.

Versionet e shkatërruara plotësisht vijnë në të zezë, të bardhë ose kafe dhe janë të mbushura me vrima nëpër anët e pambukut, sipër dhe mbrapa. Emri i markës së gjigantit të modës është ngjitur në anën e shputave për t’u dukur si grafiti i stilolapsit. Dhe për ironi, Balenciaga thotë se nëse ndoten, thjesht ‘fshijini me një leckë të butë’.

“Paris Sneaks” ose ndryshe atletet e Parisit janë prodhuar vetëm 100 palë, çmimi i të cilave është 1850 dollarë.

Këto atlete të markës së “Balenciagës që mbas daljes së parë kanë shkaktuar reagime të menjëherëshme në rrjete sociale.