17:19 - 03 Maj 2017

Të gjithë e dimë se të botosh një karikaturë në prestigjiozen New Yorker është një gjë jashtëzakonisht e zorshme. Thjesht pyesni Phil Jones, një nga karikaturistët, ilustruesit dhe dizajnerët më të njohur dhe më i botuar në  New Yorker. E megjithatë edhe ai ka me qindra karikatura që janë refuzuar të botohen.

Por kjo se ka ndaluar atë që t’i publikojë duke pyetur njerëzit nëse këto meritojnë të botohen apo jo.

Për 18 orë kanë marrë 350 mijë shikime. New Yorker me siguri i ka rënë pishman por tashmë është vonë.

Ja disa prej tyre që kanë marrë më së shumti klikime: