20:37 - 26 Nëntor 2022

Pajisja me vizë vazhdon të jetë një pengesë për kosovarët.

Së fundmi, këngëtarja Shkurte Gashi u desh të anulonte një koncert në Angli, për shkak të mos pajisjes me vizë.

Teksa njofton se ajo nuk do të jetë pjesë e koncertit që mbahet me 16 nëntor, artistja shkruan:

“Nuk do të jem në Angli për arsye të mos pajisjes me vizën e UK dhe kërkoj falje që nuk do të jem në këtë event kaq të bukur”.