23:37 - 12 Tetor 2018

Bebe Rexha dhe Seven Saraqi po bëjnë gati këngën e tyre bashkë.

Ishte Seven ai që ka bërë të ditur për here të parë këtë lajm ekskluziv në një intervistë në emisionin “SevenBizz”.

Ai tregon detajet për këtë bashkëpunim, duke thënë se demon e këngës e kanë bërë tashmë, ndërsa ka mbetur të merren vesh kompanitë muzikore nën menaxhimin e të cilëve janë artistët.