15:14 - 25 Qershor 2022

Ernest Zeka, i njohur me emrin e artit si Estto, është një nga kantautorët dhe Dj më të njohur në Kosovë.

Gjatë një interviste, Estto u pyet nga gazetari nëse kishte vjedhur diçka dhe ai nuk hezitoi të tregonte se ka vjedhur këngë.

“Po këngë kështu naj vijë melodike,”-është shprehur këngëtari.