17:10 - 18 Nëntor 2018

Iggy Azalea ka përfunduar kontratën me Island Record dhe ka nënshkruar një marrëveshje të re.

Edhepse nuk është bërë e ditur prej kompanisë me të cilën ajo bashkëpunon, Iggy ka nënshkruar kontratën me vlerë prej 2.7 milionë euro.

Përpos kësaj ajo do të ketë të drejtën autoriale të këngëve të saj dhe mundësinë për të nënshkruar apo bashkëpunuar me artistë të tjerë.

https://twitter.com/IGGYAZALEA/status/1063241542368784384

“Krenare të them që kam nënshkruar marrëveshje të re. 2.7 milionë, mund të nënshkruaj me artistë tjerë, të kem në pronësi këngët e mia dhe të jem 100 për qind e pavarur. Ndihem e pavarur. Koha të kthehem unë ashtu si jam”, u shpreh Iggy, raporton Telegrafi.

Reperja 28 vjeçare së pari ishte nënshkruar nga Def Jam në SHA ku ajo lansoi albumin e saj debutues “The New Classic” që e pati edhe top hitin “Fancy”.

Tags: ,