18:21 - 27 Shtator 2022

Loja elektronike FIFA23 do të lansohet këtë të premte.

Derisa të gjithë po presin lanësimin e saj që të fillojnë të luajnë me ekipet e tyre të preferuar, FIFA ka publikaur vlerësimin e futbollistëve.

FIFA gjithashtu ka vlerësuar futbollistin e Kosovës, Amir Rrahmanin që luan me Napolin ku fuqia e tij do të jetë 80 dhe Berat Gjimshitin nga Kombëtarja shqiptare që luan me Atalantën e që u vlerësua me 79.

FIFA ka përparua shumë në grafikat e saj, ku grafikat e tyre dhe videot nga realiteti po krahasohen mes veti.