15:08 - 22 Nëntor 2020

Ujori

Ujorët janë jashtëzakonisht krijues, kështu që për ta, seksi misionar është thuajse i humbur si opsion. Ashtu si në jetë, këta individë janë gati të provojnë gjëra të reja, pavarësisht se sa të çuditshme mund të duken si ide, shkruan “NOA”.

Nëse jeni duke kërkuar për një partner, i cili e kalon kohën e lirë duke shpikur pozicionet seksuale zgjidhni një Ujor. Nëse jeni një romantik i pashpresë që ju pëlqen seksi i ëmbël, i dashur, atëherë më mirë kërkoni diku tjetër.

Peshqit

Të lindurit e kësaj shenje janë romantikë të pashpresë, kjo është arsyeja pse ju nuk do të mendoni se ata do të jenë dashnorë dinamikë. Peshqit mund të mos jenë nga ata idealët për seks të ashpër, por ata që lindin nën këtë shenjë kanë tendencë të jenë shumë më të zjarrtë në dhomën e gjumit nga sa prisni.

Peshqve zakonisht u pëlqen të veprojnë me partnerët dhe për ta, asgjë nuk është më e nxehtë se sa dominimi.

Demi

Si një nga shenjat më sensuale të Zodiakut, nuk është çudi si Demi është në seks. Ashtu si Peshqit, Demi nuk është ai që inicojnë lëvizje të reja, por kur bëhet fjalë për lidhjet me partnerët e tyre, ata janë të lumtur të shkojnë së bashku në këtë udhëtim erotik.

Demi është kërkues i kënaqësisë dhe asgjë nuk u sjell kënaqësi më shumë se fantazia e tyre.

Peshorja

Peshoret janë natyra tërheqëse, kjo është ajo që i bën ata partnerë seksualë erotikë dhe eksperimentalë.

Peshorja është shenjë krijuese për këtë ata gjithmonë vijnë me mënyra të reja dhe emocionuese për të kënaqur partnerin e tyre. Seksi me një Peshore nuk është një rrugë me një drejtim.