17:28 - 22 Janar 2023

Arsenali dhe Manchester United do të takohen në kuadër të javës së 21-të për të zhvilluar derbin në Ligën Premier.

Ndeshja që fillon në ora 17:30, do të luhet në stadiumin “Emirates”, me dy skuadrat që po kalojnë nëpër një formë të mirë.

KËTU MUND TA NDIQNI LIVE 👇👇

https://hes-goals.tv/live/9789/868147/arsenal-vs-manchester-utd/?id=1

https://www.toshilive.com/2022/06/diets-vs-nutrition-losing-weight-and.html

https://kooora4us.io/matches/%d8%aa%d9%81%d8%a7%d8%b5%d9%8a%d9%84-%d9%88%d9%85%d9%88%d8%b9%d8%af-%d9%85%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%a7%d8%a9-%d8%a3%d8%b1%d8%b3%d9%86%d8%a7%d9%84-%d9%88-%d9%85%d8%a7%d9%86%d8%b4%d8%b3%d8%aa%d8%b1-%d9%8a/?serv=1

https://hes-goals.tv/post/201/