22:36 - 23 Mars 2023

Olta dhe Kiara janë dy banoret që shkuan në nominim “kokë me kokë”, duke u konsideruar si një nga nominimet me të forta që kur ka filluar BBV.

Vetë Luzi kishte thënë se do largohej edhe ai nëse votimi del kundër Kiarës, por ai ka ndryshuar qëndrim këto ditë.

Sot kanë pasur diskutime të ashpra pasi Olta i tha Luizit se Kiara punon si eskortë, përcjell Insajderi.

Ndërsa Luizi i ka kërkuar llogari për këtë deklaratë duke i thënë se Kiara ka familje dhe se nuk mund ta thotë një gjë të tillë edhe nëse është për lojë.

@luiz_kiara7 #viral #tiktok #funny #fy #viralgouuuuu #viralsetqr #luizejllikiara #oltagixharibisha #Efiiiiizemer #Armaldokllogjeri #bigbratheralbaniavip #xhensilamyrtezaj0🌍💕 #dijonisbiba ♬ Originalton – Big-brother 2