23:08 - 21 Mars 2023

Kiara është surprizuar nga vëllai i saj, Rajani. Ajo ka treguar se me Rajanin ka 16 vite diferencë.

“Kur ka lindur Rajani ka qene dhurata me e bukur qe me kane dhene prinderit dhe jeta, kur e kam mar ne krah ka qene si me u be nene”, u shpreh Kiara.

Ndërkohë që Kiara e pyeti vellain e saj, se si i duket burri i motres (për Luizin), derisa iu përgjigj se është shumë i bukur.