16:11 - 03 Nëntor 2022

Kim Kardashian ka pohuar se mund të ‘ transformohet’ dhe ‘përshtatet me çdo gjë’ ndërsa u përpoq të vishtee fustanin ikonik të Met Gala të Marilyn Monroe. Gjithçka, ajo e zbuloi në episodin e kësaj jave të “The Kardashians” të transmetuar në Hulu.

41-vjeçarja mori një kopje të fustanit origjinal, i cili u ble nga Ripley’s Believe It Or Not për një çmim marramendës prej 4.8 milionë dollarësh në vitin 2016, një çmim që konsiderohet rekord për një fustan.

Mirëpo, për shkak të peshës, fustani nuk i bënte Kim, e cila u detyrua të humbte 7 kg para Met Gala. Megjithatë, ajo nuk shkoi dhe u shpreh: “Sepse do të ishte e vështirë të arrinte majën e vitit të kaluar me Balenciaga. Ishte një moment kaq i mrekullueshëm”.