22:10 - 08 Tetor 2021

Ajo prezanton një nga programet më të shikuara.

Bëhet fjalë për Bora Zemanin.

Faqja e njohur në Instagram ka postuar imazhin e saj para operacioneve plastike dhe duket shumë më ndryshe.

Bora nga kjo fotografi ka një dallim shumë të madh me atë që e shohim sot këtë mund ta shihni në fotografitë më poshtë.

Kujtojmë se, prezantuesja po vazhdon të drejtojë programin “Përputhen” edhe këtë sezonë.