09:02 - 23 Dhjetor 2022

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Gramos Agusholli, i njohur për deklaratat kundër komunitetit LGBTQ+, kishte reaguar për blerjen e veprës – fotografi me titullin “Dita e Shën Valentinit” prej 10 mijë eurove nga Ministira e Kulturës.

Mustafa përmes një shkrimi në “Facebook” ka thënë se këta publikisht tentojnë ta lakojne homofobine e tyre pas opinioneve te artit.

“Parapergaditjet për vota po vrehen qartë, po gjithashtu vrehet qe nuk ja keni haberin për obligimet tuaja dhe qëndrimet kushtetuese”, ka shkruar ai.

Këtë veprim ai e ka quajtur dhunë psikologjike për fëmijët.

Lend Mustafa, aktivist nga komuniteti LGBTI ka reaguar pas postimit të deputetit Agusholli. Mustafa e ka quajtur patetik deputetin në fjalë.

E deputeti i VV-së ia ka kthyer këtë koment duke përdorur sërish gjuhë homofobe.

Edhe deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje, përrmes një postimi në “Facebook” ka pyetur se ku është arti në atë fotografi.

Duke e quajtur përzgjedhjen e Ministrisë si të pa logjikëshme.

“Epo hajde tani, kjo është një foto për të cilën ministria ka dhënë 10 mijë euro! Pa emocion ju pyes, se në cilën pjesë mund të shihet arti, kreativitet, bukuria këtu???? Për mua personalisht, pa logjikë”, ka shkruar ajo.

Edhe deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Gramos Agusholli, e kishte quajtur absurde. Deputetin e ka alarmuar “rëndësia” që ai beson se po u jepet komuntetit LGBTQ+.

“Absurde është tendenca që dhunshëm me “normalizu” seksualitetin e dikujt. Dhunë psikologjike mbi ne dhe fëmijët tonë. Shumë zor po i japin disa, e prapë as nuk po i dojnë as nuk po i pranojnë.Krejt aparatin propagandistik, fondet dhjetëra milionëshe, edhe rezultati ne fund zero”, ka shkruar Agusholli.

Agusholli, përmes një shkrimi në llogarinë e tij në Facebook, ka thënë se për fotografinë në fjalë, janë ndarë nga buxheti i Kosovës, 10 mijë euro.

Këtë veprim ai e ka quajtur dhunë psikologjike për fëmijët.

“Për këtë foto janë ndarë 10 mijë euro prej buxhetit të Kosovës. Me taksat tona financohet ky projekt “arti”. Absurde është tendenca që dhunshëm me “normalizu” seksualitetin e dikujt. Dhunë psikologjike mbi ne dhe fëmijët tonë”, u shpreh Agusholli.

Lend Mustafa, aktivist nga komuniteti LGBTI ka reaguar pas postimit të deputetit Agusholli. Mustafa e ka quajtur patetik deputetin në fjalë.

E deputeti i VV-së ia ka kthyer këtë koment duke përdorur sërish gjuhë homofobe.

Mustafa përmes një shkrimi në “Facebook” ka thënë se këta publikisht tentojnë ta lakojne homofobine e tyre pas opinioneve te artit.

“Parapergaditjet për vota po vrehen qartë, po gjithashtu vrehet qe nuk ja keni haberin për obligimet tuaja dhe qëndrimet kushtetuese”, ka shkruar ai.

Mustafa ndër të tjera ka thënë se kjo fotografi, jo 10 mijë, por i meriton 1 milion për guximin.

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje, e njohur për deklaratat kundër komunitetit LGBTQ+, kishte reaguar për blerjen e veprës – fotografi me titullin “Dita e Shën Valentinit” prej 10 mijë eurove nga Ministria e Kulturës.

Ajo përmes një postimi në “Facebook” ka pyetur se ku është arti në atë fotografi.

Duke e quajtur përzgjedhjen e Ministrisë si të pa logjikëshme.

“Epo hajde tani, kjo është një foto për të cilën ministria ka dhënë 10 mijë euro! Pa emocion ju pyes, se në cilën pjesë mund të shihet arti, kreativitet, bukuria këtu???? Për mua personalisht, pa logjikë”, ka shkruar ajo.

Edhe deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Gramos Agusholli, e kishte quajtur absurde. Deputetin e ka alarmuar “rëndësia” që ai beson se po u jepet komuntetit LGBTQ+.

“Absurde është tendenca që dhunshëm me “normalizu” seksualitetin e dikujt. Dhunë psikologjike mbi ne dhe fëmijët tonë. Shumë zor po i japin disa, e prapë as nuk po i dojnë as nuk po i pranojnë.Krejt aparatin propagandistik, fondet dhjetëra milionëshe, edhe rezultati ne fund zero”, ka shkruar Agusholli.