19:22 - 18 Qershor 2020

Shorti i kombëtareve evropiane për Kupën e Botës 2022 do të mbahet më 29 nëntor të këtij viti, dhe UEFA në një mbledhje të Bordit Ekzekutiv, ka treguar se cili do të jetë formati i kualifikimeve. Lexo më shumë