Kur do të shpërthejë vala e dytë e koronavirusit?

Fillimisht dukej sikur masat e izolimit do të zgjasnin së tepërmi, mbase deri në fund të pushimeve verore. Kështu ishte deri para rreth dy javësh. Mandej, krejt papritmas, moti ndryshoi – si në aspektin atmosferik, ashtu edhe atë metaforik. Kufizimet kanë nisur tani të hiqen në Gjermani, Spanjë, Greqi dhe gjetkë. Edhe Mbretëria e Bashkuar, … Continue reading Kur do të shpërthejë vala e dytë e koronavirusit?