17:54 - 21 Mars 2023

“Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq mohoi ofertën time bujare për vetëmenaxhim të komunitetit serb në Kosovë, në një Asociacion që do ta hartoja dhe propozoja unë”, ka shkruar në Twitter, Kryeministri i Kosovës, Albin Kurit, raporton Insajderi.

“Pas refuzimit të nënshkrimit të Marrëveshjes së 27 Shkurtit dhe para se të refuzonte përsëri nënshkrimin e saj me Aneksin e 18 Marsit, Presidenti i Serbisë refuzoi ofertën time bujare të vetëmenaxhimit për komunitetin serb të Kosovës, në një Asociacion që unë do ta hartoja dhe propozoja. A është ai Dr Jo apo Z. Nyet? Epo, ne e dimë se ai nuk është doktor”.