Kurti: Qeveria nuk e voton projektligjin për Trustin

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka folur për projektligjin për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit për Fondin e Kursimeve Pensionale, i propozuar nga PDK, i cili pas pak pritet të hidhet në votim në Kuvend. Kurti ka thënë se me këtë projektligj rrënohet sistemi pensional i Kosovës. Kryeministri është shprehur se nga tërheqja e Trustit … Continue reading Kurti: Qeveria nuk e voton projektligjin për Trustin