22:41 - 24 Janar 2023

Një zarf i zi ka mbërritur mbrëmjen e sotme në “Big Brother Vip” dhe menjëherë banorët kanë nisur diskutimet se për çfarë bëhet fjalë.

Derisa, gjatë Prime u bë e ditur se zarfi është për Xhonatanin i cili ka dhënë informacione nga jashtë duke biseduar me banorët.

Si pasojë e këtij veprimi, i njëjti është dërguar automatikisht në nominim.

Por që Vëllai i Madh ia ka ndaluar që t’ua tregojë këtë gjë banorve.

Përndryshe, Xhonatan Islami është përfaqësues i Shqipërisë dhe Kosovës për 8 vite në sportin e fluturimeve të lira, “Paragliding”, ku është shpallur edhe kampion.