00:14 - 26 Tetor 2021

Pak më parë në medie u publikua një video, ku shihet një burrë që rrah brutalisht një grua në një pikë të supermarketit “Interex”, në Prishtinë.

Mësohet se i dyshuari për këtë rast, që goditi pamëshirshëm një grua, është Feim Berisha.

Ai jeton në Prishtinë bashkë me gruan dhe dy fëmijët e tij.