22:53 - 18 Maj 2022

Arben Mërkuri është personi i cili është ekzekutauar me armë zjarri në Sukth. 

Bëhet me dije se Mërkuri është një person me precedent penal në fushën e narkotikëve. 

Deri më tani policia nuk ka dalë me një njoftim zyrtar për ngjarjen e rëndë por është duke bërë krehjen e zonës dhe ka ngritur postblloqe për kapjen e autorëve.