22:13 - 05 Janar 2023

Presidentja e Kosovës Vjosa Osmani dje ka dekretuar Ligjin për Paga në sektorin publik.

Ndërsa sot ky ligj u publikua edhe në Gazetën Zyrtare.

Aty prezantohen edhe koeficientët e sektorëve, në siguri, drejtësi, arsim dhe shëndetësi etj.

Bazuar në këtë ligj, koeficientin më të lartë do ta ketë pozita e kreut të shtetit.

Sipas kësaj do ta ketë koeficientin 18.

Të plotë ligjin mund ta gjeni KËTU