14:35 - 06 Shkurt 2023

Pas tërmetit 7.4 ballë që goditi Turqinë dhe Sirinë të hënën, ndihma e parë ndërkombëtare për Turqinë ka shkuar nga Azerbajxhani.

Siç shihet në video ushtria e saj ka mbërritur në Turqi për të ndihmuar në operacionet e kërkim shpëtimit.

Edhe Shqipëria e Kosova janë shprehur e gatshme t’i dal në ndihmë Turqisë.

Tags: ,