15:53 - 21 Janar 2023

Paraqitja e jashtme çdo here ka pasur një rendësi të madhe, e për here e më shumë po i shtohet vëmendje dukjes së jashtme. E rol të madh në dukjen e jashtme kanë edhe flokët, prerja, ngjyra, forma, stili e mbi të gjitha edhe ruajtja e flokut.

Në Prishtinë sapo është hapu një studio e bukurisë “Blossom”, ku në vete ofron shumë shërbime të kësaj fushe si prerja, fenerimi, ngjyrosja, shatiri, grimi, firzura, omber, figoro dhe rregullim të vetullave.

E lajm i mirë për të gjithë që kanë ndërmend këto ditë të marrin njërën nga këto shërbime është që “Blossom” ka ardhur me një ofertë super të mirë, duke ofruar zbritje në të gjitha këto shërbime.

Studio e bukurisë “Blossom” ndodhet në Prishtinë tek Harmonia str. (përballë Universitetit të Aktrimit). Për terminë, mund të kontaktoni në +38346277277 dhe në DM: @blossomstudio.info

Poshtë mund ti ndiqni disa nga punët e fundit të ‘Blossom”.

Në “Blossom” do të takoheni edhe me një staf profesional, të trajnuar dhe edukuar në nivelet më të larta të kësaj industrie.