22:17 - 30 Shtator 2022

Pas votimit për pezullimin e grevës në arsim, janë numëruar votat e mësimdhënësve të shkollave në sistemin publik në vend.

Rezultati përcakton se greva duhet të pezullohet dhe mësimi të fillojë të hënën.

Nga të gjitha votat e mbledhura, e që janë dërguar në Këshillin Grevist të SBASHK-ut, 54.88% janë për pezullim të grevës.

Ndërkohë, 45.12% e mësimdhënësve janë për vazhdimin e saj.

Tags: ,