09:06 - 26 Maj 2023

Dy artistët, Ledri Vula dhe Mozziku e kanë publikuar bashkëpunimin e tyre.

“Boom Boom” quhet kënga e tyre, së cilës i është realizuar edhe videoklipi.

Teksti i këngës “Boom Boom” është shkruar nga vet Ledri dhe Mozziku.