23:55 - 14 Shtator 2021

Këngëtarja Leonora Jakupi ka zgjedhur vjeshtën për pushimet e saj

Leonora është parë me një fustan veror, derisa është duke pushuar në Turqi.

Ajo është dukur shumë bukur dhe e veshur me stil.

Përpos fustanit të saj rozë ajo ka të veshur edhe një kapelë dhe syze derisa duket si një vajzë 20 vjeçare.