16:41 - 22 Korrik 2021

Lens Fest mban emrin festivali i vetëm i fotografisë në vendin tonë.

Ky festival më saktësisht do të startoj nga data 20 gusht dhe do të zgjas deri me datën 24 gusht dhe do të mbahet në qytetin e Ferizajt.

Tashmë kanë filluar punët përgatitore për këtë festival dhe ekipa e festivalit Lens Fest është në kërkim të vullnetarëve për ta bërë të mundshëm realizimin e kësaj ngjarje në mënyre sa më të mirë.

Për më shumë informata rreth karakterit të festivalit do të mund të njoftoheni në rrjetet sociale të Lens Fest si Instagram dhe Facebook, si dhe përmes Gazetës Insajderi.