14:42 - 29 Janar 2016

Të enjtën mbrëma ishte faza e tretë e spektaklit të talenteve “American Idol”, të cilën Linda Halimi pas një performance në grup, kaloj tutje në fazën tjetër.

Halimi fal zërit të saj e kaloj me sukses edhe këtë sfidë ku dhe fitoj tiketën për një hap më lartë, raporton Insajderi.

Me të marrë këtë tiketë Linda ka hyrë në Top 120 të kësaj gare por deri në finalen e “Amerikan Idol” e pret një punë e madhe për të bërë.