22:45 - 20 Mars 2023

Derisa Stresi dhe Juliana Nura ishin duke debatuar për luftën e fundit në Kosovë për të cilën kanë folur sa ishin brenda shtëpisë së Big Brother VIP Kosova, ka reaguar ish-banori Gjon Karrica.

Ai ka thënë se nuk duhet të flasin për këtë gjë, dhe të flasin për dëshmorët, në vend që të thoshte këtë fjalë ai u ngatërruar dhe tha dëshmitarë.

“Nëse nuk flitet rreth Big Brother Vip Kosova dhe eksperiencat tona, nuk kemi nevojë t’i luajmë eshtrat e dëshmitarëve”, ka thënë Karrica.