10:18 - 23 Janar 2023

Gjon Karrica sonte bëhet pjesë e mbrëmjes Prime.

Pas shqetësimeve që ka pasur tash e disa ditë, Lugati është në gjendje shumë të mirë dhe sonte i bashkohet mbrëmjes.

Artisti i cili rrëmbeu zemrat e mijëra shqiptarëve do të flasë sonte për shumëçka dhe ju mos e ndryshoni kanalin.

Tags: ,