21:27 - 22 Janar 2023

Luizi dhe Efi kanë dalë nga dhoma e izolimit pasi shumica e banorëve pranuan që të humbisnin 10 mijë euro për “lirinë” e tyre. Të vetmit që votuan kundër ishin Olta, Amos, Dea, Tea dhe banori i ri, Xhonatani.

Luizi del nga dhoma e izolimit, Kiara i hidhet në qafë (Video)

Menjëherë pas daljes Luizi është takuar me Kiarën, e cila ka vrapuar ta përqafojë. Këngëtari e puthi në faqe dhe i tha se e kishte marrë malli.

Luizi del nga dhoma e izolimit, Kiara i hidhet në qafë (Video)

Kujtojmë se dhe Kiara pranoi se po ja ndjente mungesën, ndonëse më parë ishte shprehur se donte hapësirë nga ai.

@big_brother_vipvip

♬ original sound – 𝙁𝙡𝙤𝙧𝙞𝙞𝙞🤴🏻

Tags: ,