14:26 - 07 Nëntor 2017

Mërgim Mavraj ka publikuar një mesazh në rrjetet sociale.

Ai ka këshilluar të gjithë që për ta dashur më shumë atdheun e tyre, të shkojnë tek i huaji.

“Në qoftë se dëshironi ta njihni dhe ta doni atdheun tuaj, shkoni në të huajin”, shkroi Mavraj në Facebook.