10:12 - 03 Qershor 2021

Interex pa dyshim mbetet rrjeti më i dashur i supermarketeve për konsumatorët, duke u qëndruar afër atyre vazhdimisht me çmime ekstra lirë, oferta javore e lojëra shpërblyese me shpërblime marramendëse.

Një lojë të tillë me shpërblime të mëdha, Interex ka qenë duke e zhvilluar qysh nga data 8 mars e deri më 31 maj, e ku tanimë veçse i ka ardhur koha që të ndahen shpërblimet kryesore.

Interex, me datën 4 qershor, duke filluar nga ora 19:15, në transmetim Live në Facebook dhe në RTV21, me një transparencë të plotë do t’i dhurojë për konsumatorët e vet shpërblimet kryesore si banesa në Ulqin dhe 3 veturat Citroen C3.

Kujtojmë se kjo lojë veçse është bërë traditë, ku gjatë vitit të kaluar një konsumator fatlum kishte fituar banesë me pamje kah deti tek Rana e Hedhun në Shëngjin.