13:40 - 01 Shtator 2020

Getinjo është një ndër reperet më të famshëm në estradën shqiptare.

Ai se fundi ka bërë një ndërhyrje estetike sa i përket dhëmbëve. Getinjo si shumë artist të tjerë ka zgjedhur ordinancën stomatologjike me te madhe në vend për ti besuar punën në rregullimin e dhëmbëve.

Përmes një video para dhe pas Getinjo ka bërë krahasimin se si ka qenë dhe si është tani. Dallimi në pamjen e reperit është marramendëse, kjo falë punës profesionale që veç Dent Fix di ta bëjë.

Si rezultat i sukseseve të shumta Dent Fix ka nderuar lokacionin e ordinancës duke dalë në lagjen Arbri në  Rruga Ahmet Krasniqi Nr. 110, Pristina, 10000, një lokal shumë me të madh.

Për më shumë detaje rreth ordinancës më të madhe në vend mund të informoheni në uebin : ww.dentfix-ks.com, në faqen e Instagramit Dent Fix apo në tel: +38344225534.