14:02 - Sot

Beatrix është zgjuar për të disatën herë e përlotur.

Mesa duket për Beatrix, ditët e izolimit po bëhen çdo ditë e më të vështira.

Pika e saj më e dobët janë familjarët dhe qenushja e saj, arsye për të cilën mund të ketë ndodhur edhe kjo përlotje.

Episodet e përmallimit të saj kanë qenë të shpeshta teksa ajo është bërë emocionale kur ka kujtuar qenushen e saj, nënën apo kur ka dëgjuar zërin e vëllait të saj këngëtar.