11:29 - 21 Janar 2022

Sot janë mbushur plotë 16 vjet prëj ditës kur Kosova e humbi arkitektin e saj të Pavarësisë.

Më 21 janar të vitit 2006, përkundër temperaturave tejet të ulëta që kishin shkuar deri në -15 gradë Celsius, dhjetëra burrështetas dhe mijëra qytetarë, të pikëlluar e përcjellnin Rugovën në udhëtimin e tij të fundit.

Ai kishte vdekur si razultat i humbjes së betejes së me kamcerin në mushkëri.