16:14 - 13 Tetor 2021

Time X Kujtim Aliu janë dyshja tashmë e njohur për publikun shqiptarë, pas suksesit të madh të projektit tyre të parë ‘Veç edhe një herë’.

Si duket suksesi i madh i projektit të parë, i ka nxitur Timen dhe Kujtimin të vazhdojnë më realizime të reja.

Ditë më parë ata publikuan projektin e tyre të dytë me titullin ‘Helm’, kënga u shoqërua edhe me një video klip. Ndonëse projekti tyre i dytë dhe shumë të rijnë në tregun e muzikës, kënga Helm për një kohë shumë të shkurtër ka depërtuar mjaft mirë duke marrë shumë shikime edhe në Youtube.

Për më tepër mund ta shikoni video klipin dhe ta dëgjoni këngën në lidhjen poshtë: