14:21 - 29 Nëntor 2022

Mozzik është një nga reperët më të njohur në vendin tonë.

Jemi mësuar ta shohim Mozzikun, deri sa ai dhuron dhurata, por këtë herë më ndryshe.

Mozzik ka pranuar një dhuratë nga një mik i tij, një fotografi e Mozzikut me Hanën në gurë të çmuar.

Përvec dhuratës, ata morën edhe shumë fjalë të mira dhe urime nga miku i tyre Noga, I cili po ashtu merret me muzikë.

Tags: