23:00 - 21 Mars 2023

Një bisedë me fjalë banale ka ndodhur mes moderatorit të Big Brother VIP Albania, Alaudin Hamitit dhe komentuesve të tij në TikTok.

Alaudin Hamiti ka publikuar një video të tij në TikTok, por komentet negative papritur vërshuan.

Mu** ma i madh në Big Brother” ishte komenti i një personi, ndaj të cilit Hamiti nuk u kursye fare duke ia kthyer ‘e honksh’.

Ndërkohë nuk ishte i vetmi ky, komenti tjetër ishte “M*t i kuq, guban dy ftyrash”, derisa replika e moderatorit ishte ‘ik pjerdhu’.

Ndërkaq që, jo shumë gjatë, Alaudini vendosi që ti ndalojë komentet krejtësisht në këtë video, kështu duke mos pasur mundësi komenti ndjekësit e tij./Insajderi/.