Multimilioneri italian tregon pse vendosi të investojë në Kosovë e si u mashtrua nga biznesmeni kosovar, Haziz Tafaj

GjanFranko Fantinel është një multimilioner në industrinë e verërave dhe produkteve të tjera, kishte vendosur që të investonte në Kosovë. Por që thotë se u mashtrua. Thotë se iu vodhën edhe aksionet e kompanisë për të cilën në proces privatizimi pagoi miliona euro. Personi i cili e mashtroi thotë se është Haziz Tafaj, për të … Continue reading Multimilioneri italian tregon pse vendosi të investojë në Kosovë e si u mashtrua nga biznesmeni kosovar, Haziz Tafaj