Murati kërkon që të ndërpritet greva: Nuk pranojmë kushtëzime në kurriz të fëmijëve

Murati kërkon që të ndërpritet greva: Nuk pranojmë kushtëzime në kurriz të fëmijëve Murati kërkon që të ndërpritet greva: Nuk pranojmë kushtëzime në kurriz të fëmijëve Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, ka kërkuar nga BSPK-ja dhe SBAShK që të ndërpresin grevën, e cila ka filluar ditë më parë. Megjithatë, të hënën në … Continue reading Murati kërkon që të ndërpritet greva: Nuk pranojmë kushtëzime në kurriz të fëmijëve