Murati: SBAShK ka marrë 3 milionë euro në pesë vitet e fundit, nuk dihet si i ka shpenzuar

Ministri i Financave, Punës dhe Transferve, Hekuran Murati ka deklaruar se SBAShK-u në pjesë vjetët e fundit në emër të anëtarësisë ka marrë mbi 3 milionë euro. Këto 3 milionë euro sipas tij, nuk dihet se ku janë shpenzuar. “Në pesë vjetët e fundit mbi 3 milionë euro, ka marrë SBAShK në emër të anëtarësisë, … Continue reading Murati: SBAShK ka marrë 3 milionë euro në pesë vitet e fundit, nuk dihet si i ka shpenzuar