11:23 - 21 Janar 2022

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati, në seancën e sotme të kuvendit ka sqaruar për deputetët marrëveshjën ndërkombëtare, shkruan insajderi.

Murati tha se kjo marrëveshje është e domesdoshme.

“Krahas ndihmës për personat me asistencë sosicale dotë zgjerohet edhe në skemat sociale të penzioneve”

Kjo marrëveshjë është mbështëtur nga AAK.

 “AAK do të mbështesë ratifikimin e marrëveshjes ndërkombëtare nga Ministria dhe një organizatë kredibile që synon të bëjë reform në sistemin social në Koosvë”, ka thënë Tahiri.

Ndërsa LDK është deklaruar se nuk do ta mbështesë ktë marrëveshje.