12:30 - 26 Nëntor 2021

Komisioni parlamentar për Mjedis, në javën evropiane për reduktimin e mbeturinave, mori vendim për largimin e tërësishëm nga përdorimi i shisheve dhe gotave të plastikës, por vetëm tre ditë me pas gotat e plasikës janë sërish në Kuvend.

Kështu ka bërë të ditur deputetja e PDK-së, Ganimete Musliu e cila postoi një fotografi nga seanca  e Kuvendit :

“ Kaq e kishte puna e gotave të qelqit në Kuvend.Mashtrues bre!”, ka shkruar në facebook ajo.

Postimi i plotë: