17:02 - 03 Mars 2023

Gazetari Milto Baka, një ndër emrat e rëndësishëm të Radio Televizionit Shqiptar, është ndarë nga jeta në moshën 77 vjeçare.

I ndjeri ishte në vite shefi i Departamentit të Informacionit në RTSH. 

Ai ka lënë pas një karriere të konsoliduar në median e shkruar dhe atë radiotelevizive.

Bashkë me emra të tjerë të shquar si Alfons Gurashi, Shyqyri Skënderi, Tefta Radi, Amalia Dhamo e shumë të tjerë, Milto Baka ishte ndër gazetarët e parë që themeluan gazetarinë televizive shqiptare.

Tags: ,