10:32 - 12 Janar 2021

Jansky është DJ nga Maqedonia e Veriut. Ai filloi të luante muzikë që nga viti 1998 si dhe  shprehu dashurinë e tij për House Music. Ai shpesh luan muzikë në klube lokale dhe ne private parties.  

Ai ishte një warm up DJ  për disa nga emrat më të mëdhenj të muzikës elektronike, të tilla si Hernan Cattaneo, Nick Warren, Danny Howells, Sebastien Leger, Nathan Coles dhe Hisham Zahran. Përmbledhja e tij ‘Coincidence’ është një përkufizim mujor i muzikës për të cilën ai është i apasionuar.

E këtë të diel ne presim Jansky-in nga ora 21:00, live në faqen tonë zyrtare në Facebook, Rave Travel dhe Win Music Freedom Kosova.