08:48 - 28 Nëntor 2022

Është arrestuar në bazë të urdhër-arrestit ndërkombëtar i dyshuari mashkulli shqiptar-shtetas i Serbisë.

Në raportin 24 orësh të Policisë bëhet e ditur se i dyshuari ka qenë person i kërkuar dhe është arrestuar në Kamenicë ditën e djeshme.

Në konsultim me prokurorin është dërguar në mbajtje.

Njoftimi i Policisë së Kosovës;

ARRESTIM I PERSONIT TË KËRKUAR

Kamenicë 27.11.2022-17:10. Në bazë të urdhër-arrestit ndërkombëtar është arrestuar i dyshuari mashkull shqiptar-shtetas i Serbisë dhe i njëjti, në konsultim me prokurorin është dërguar në mbajtje.