22:26 - 08 Shkurt 2023

Këngëtari Gjon Karrica ka vizituar ditën e sotme Kuvendin e Kosovës, teksa është mirëpritur në ndërtesën parlamentare nga disa deputetë.

Në një sërë fotografish, ‘Lugati’ ka treguar se si ka shkuar vizita e tij atje.

“Sot isha për vizitë në Kuvendin e Kosovës, ishte një kënaqësi e madhe për një mërgimtar si unë të shoh një përmirësim kaq të madh në atdheun tim, Kosovën. Ju falënderoj gjithsecilit prej jush për kohën dhe mbështetjen tuaj. Ju dua.

Shpresoj dhe besoj shumë se të gjithë bashkë mund t’ia dalim për ta çuar Kosovën në hapat e duhur për integrimin në shoqërinë evropiane”, ka shkruar ai në Instagram.

Nga fotografitë, mund të shihet se Karrica është takuar me deputetët Haxhi Avdyli (Lista Guxo), Albana Bytyqi (AAK) dhe Pal Lekaj (AAK).

Foto: Lugati/Instagram

“Sot isha për vizitë në Kuvendin e Kosovës, ishte një kënaqësi e madhe për një mërgimtar si unë të shoh një përmirësim kaq të madh në atdheun tim, Kosovën. Ju falënderoj gjithsecilit prej jush për kohën dhe mbështetjen tuaj. Ju dua. Shpresoj dhe besoj shumë se të gjithë bashkë mund t’ia dalim për ta çuar Kosovën në hapat e duhur për integrimin në shoqërinë evropiane”, ka shkruar ‘Lugati’ në Instagram.

Foto: Lugati/Instagram

Foto: Lugati/Instagram

Foto: Lugati/Instagram

Foto: Lugati/Instagram